torsdag 12 november 2009

Fotomodell, nja.....

Fotomodell för en kväll, det var jag och fyra kompisar i igår. Vi var medbjudna av I och det var verkligen roligt. Vi var på ett ställe som heter The Studio, konceptet de har heter modell för en dag!

Det började med väntan och väntan, sen blev vi sminkade, sen fick vi vänta igen. Sen var det dags för fotografering. För mig som oftast står bakom kameran så var det en jobbig känsla att ställa sig framför kameran, men med en duktig fotograf så kände vi oss alla som modeller efter en stund, ialla fall lite. All väntan gjorde att vi hann med att prata om allt mellan himmel och jord, trevligt!

Sen fick vi köpa bilder (inget krav), jag var en av de som tittade och valde sist, var väldigt trött, och märkte idag att bilderna är kanske inte superbra. Synd, men men det var en rolig upplevelse.

3 kommentarer:

Carolina sa...

Jag gillade den bliden du lagt ut på fejan iaf.

Vad snyggt att du fått in en bild på bloggen också.=)

MMS sa...

ja eller hur. Äntligen kom jag på hur man gör!

whatthefuckdotcom sa...

Kan man inte få se en liiiten bild här på bloggen :)... (om du vill ha hjälp med en design så kan du emaila mig lite bilder som du vill ha (bakgrund osv) så kan jag kika vad jag kan koka ihop :) När jag är färdig skickar jag över en länk till dig där du kan se den och om du gillar den så skickar jag htmlmallen så du kan klistra in den själv.. eller om du törs ge mig ditt lösen ord så kan jag fixa det med. Jag har hjälpt fler med olika designer.. so I´m trustworthy ;)

ex:
http://stajns.blogg.se/viktblogg/index.html

http://lisenj.blogspot.com/

http://carinforsen.blogg.se/

http://mittlivingenannansfinnsbaraensomjag.blogg.se/

http://mioli.blogg.se/

Det är bara att maila om du vill ha lite hjälp :)
whatthepiipdotcom@live.se