söndag 15 februari 2009

Fest

För några veckor sedan blev vi bjudna på fest av goda vänner som tyckte att det var dags att träffas för att äta gott och dricka en del, och umgås.

Igår var det då dags för detta. Det bjöds på fantastisk mat, grillat, till det ugnsstekta grönsaker färska rödbetor, palsternacka, morötter och lök, sedan fanns det ugnstekt potatis och till det en otroligt god svampsås. Det var nog bland det godaste jag ätit på oerhört länge. Lite efterrätt bjöds det oxå på, grillad banan med choklad och marshmallows ( stavas det så?) i. Sedan var det "dans" långt i på morgonkvisten.

Under kvällens gång var det två av gästerna som hamnade i frisörstolen, en var fundersam på hur det kändes att ha en helikopterplatta, vips, så hade han en! Oh, va vi skrattade. Undrar om han skrattar idag? Han som hade en helikopterplatta sen tidigare,undrade hur det kändes att inre ha något hår överhuvudtaget, vips, så var håret borta. Undrar vad han tänker idag?

Vi ramlade hemåt vid fyratiden imorse. Bakfull? Absolut, kan man vara annat när man håller igång till fyra på morgonen? Men det är det värt.

Tack för en jättetrevlig fest J-L & A, M&M, ser fram emot nästa gång!

2 kommentarer:

whatthefuckdotcom sa...

hahaha, härlig fest!... för dom som inte hamnade i frisörstolen ;)... Hoppas dom är nöjda med sina frisyrer även idag ;) Hahahah

MMS sa...

De var båda nöjda med sina frisyrer dagen efter, fruarna var lite mer tveksamma!